Zabranjena je prodaja alkoholnih proizvoda osobama mlađim od 18 godina

fb_icon

coctaailcat‘MIXYFLAIR STYLE’ Obrt za usluge i posredovanje u trgovini, sa sjedištem u Zagrebu osnovan je 01.07.1997 godine , sa prvotnim nazivom Ugostiteljsko uslužni obrt KIŠ, vl. Vjenceslav Madić Kishoni. Pet godina od osnutka, točnije od 2002 godine pruža usluge poduke za barmene (Bartender) i voditelje (Bar Manager) u 3 kategorije (OSNOVE PODUKE, NAPREDNI STUPANJ PODUKE, PROFESIONALNI STUPANJ PODUKE), zatim se bavi:

  • Organizacijom cocktail cateringa & Koktel performansom (Flair & Fair Show).
  • Savjetovanjem O ugostiteljstvu za tvrtke i korporacije u HORECA lancu.

 

‘ MIXYFLAIR STYLE’ obučava profesionalne bartendere te je kroz razne tipove edukacija prošlo više od 600 bartendera, međutim samo 7 ih je završilo školu u cijelosti, i oni su profesionalni bartenderi za izradu koktela, a isto tako moramo istaknuti da smo prisutni na svim većim eventima u Zagrebu i diljem Hrvatske te u Europi. Poslujemo s klijentima koji žele više od klasike – unikatne koktele i atraktivan način rada.

Ono što je karakteristično za naš rad i prepoznatljivo svima je kvaliteta rada, stručno osoblje i sloboda uma u izradi i kreativnosti koktela. MIXYFLAIR STYLE se sastoji od četiri cjeline, a to su PRIPREMA, MIXOLOGIJA, FLAIR i KODEKS. Svi nabrojani elementi čine cjelinu pod nazivom MIXYFLAIR STYLE.

Napominjemo da MIXYFLAIR STYLE nije stil rada, već način života svakog našeg profesionalnog barmena koji teži izgradnji međuljudskih odnosa u baru i izvan njega, te svojim radom pridonosi razvijanju struke barmena u cijelosti.

MIXYFLAIR STYLE ima slogan : KVALITETA JE NAŠA MISIJA.

Obzirom na veliko poznavanje mixologije, većina barova, restorana, hotela žele da im izradimo koktel karte vezane uz njihove ponude. Činjenica je da naše savjete uzimaju za ozbiljno te se i sami žele educirati sa novitetima na tržištu. Naime, kokteli doživljavaju renesansu u načinu pripremanja pa tako mislim da sa asortimanom koji omogućujemo možemo dugo godina biti u vrhu ponude, edukacije i prodaje na hrvatskom tlu.

mixy_galerija19Što se tiče zadnjih par godina istaknuo bih nekoliko barova u kojima smo radili: Hotli Maistra, Hoteli Solaris, Hoteli Laguna Novigrad, Hoteli Milenij Opatija, Laganini Hvar, Rivijera Rovinj, Mr Fogg Zagreb, Johan Franck Zagreb, Time Zagreb, Restoran Fešta Kornati, Restoran Opat otok Žut, Aruba club – Pula, Lounge&Cocktail bar School – Zagreb, Daily News Caffe – Zagreb, Maraschino bar – Zagreb, Peoples – Zagreb, Soho bar – Čakovec i Varaždin, Stars caffe bar – Koprivnica, Choco bar Kraš – Zagreb, Opatija, Banja Luka i Skopje, Hotel Riva – Hvar, Beach bar Pineta – Brist, Night Bar Ritam – Ugljan, Hotel Phoenix – Zagreb, Antunović hotel– Zagreb, Golden sun Casino – Zagreb, First coffe – Zagreb, Val – Zaton, Casablanca – Vela Luka, Varadero –Bol, Brač, i mnogi drugi.

Danas su kokteli na eventima i raznim svečanim otvorenjima i događajima nezaobilazni. I tada smo nezaobilazni Mi, jer radimo isključivo na kvaliteti koktela i show-a. Moram napomenuti da kada klijenti žele nešto više od klasike i kada žele unikatne koktele tada isključivo to u Hrvatskoj radi stručni tim MixyFlair Style.

Sve gore navedeno vezano je uz Prodaju, Promidžbu, i zajedničku suradnju na dugoročnom planu kako bi proširili i obogatili ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj.

MixyFlairStyle u medijima

Ovo je djelić našeg rada i škole prenešen u tiskovni medij, pa pogledajte!