Dragi polazniče,
Dobro došao na jedinstven program usavršavanja i specijalizacije imenom…
.. MIXYFLAIR STYLE MASTERPIECE
Zahvaljujem TI što si odlučio krenuti ka novom iskustvu i željom za usavršavanjem zajedno sa nama i potom pokazati diljem Hrvatske i svijeta što si naučio, kako se ponašati i koje je veliko zadovoljstvo uspješno završiti jednu od najboljih škola za bartendere u Jugoistočnoj Europi. Uz moderan pristup, s puno renomiranih svjetskih bartendera predavača, velikim brojem praktičnih sati i andragoškim načinom predavanja, vjerujem da ćemo te osposobiti i omogućiti da svoje znanje uveliko primijeniš i naplatiš bilo gdje u svijetu.
Iskreno,
Vjenceslav Madić – Master Kishoni
www.mixyflairstyle.com
UPISNICA MIXYFLAIR STYLE 2018-19
‘MIXYFLAIR STYLE’ Obrt za usluge i posredovanje u trgovini, sa sjedištem u Zagrebu osnovan je 01.07.1997. godine, s prvotnim nazivom Ugostiteljsko uslužni obrt KIŠ, vl. Vjenceslav Madić Kishoni. Pet godina od osnutka, točnije od 2002. godine pruža usluge poduke za barmene (Bartender) i voditelje (Bar Manager)u nekoliko kategorija (OSNOVE PODUKE (basic), MIXOLOGYST BARTENDER, FLAIR BARTENDER, MIXYFLAIR BARTENDER), Bar Manager.
Nastavak ponude sadrži popis tečajeva koje nudimo s njihovim opisom, a tečajevi označeni crvenim slovima trenutno su dostupni i za njih vrijede upisi. Od ove godine radimo po novom programu imena Mixy Flair Bartender. Program se sastoji od 11 modula opisanih niže u tekstu, a cilj je pomoći svakom polazniku uspješno svladavanje nastavnog gradiva. Znanje o koktelima i poslovanju barova danas je izuzetno napredovalo, te kroz internu edukaciju svake godine nastojimo svojim polaznicima omogućiti dobivanje što više znanja kako bi se lakše zaposlili u HR ili inozemstvu. DINAMIKA: Nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od 3.5 sata.
Termini su:
ponedjeljak 10:00-13:30, utorak 10:00-13:30, srijeda 10:00-13:30, četvrtak 10:00-13:30.
Uz svaki modul i opis nastave stoji i njegova satnica. U ovim terminima je obavezan dolazak dva (2) puta na predavanje, i može se izabrati npr: Ponedjeljak&Srijeda, ili Utorak&Četvrtak. Ukoliko je polaznik spriječen doći (bolest, posao, obitelj i sl.) može se priključiti drugoj grupi ili doći na interne konzultacije. Interne konzultacije prvi put su besplatne, a svaki sljedeći put plaćaju se 70 kn po satu. Popunjavanjem upisnice niste dužni doći osobno na upis nego ću vas obavijestiti o prvom uvodnom danu nastave (datum i sat). Nakon svakog završenog modula polaže se ispit. 70% točnih odgovora je prolaz. Ukoliko polaznik ne položi iz prvog puta tada pristupa drugi puta u prvom slobodnom terminu. Participacija je 100 HRK za drugi izlazak. Treći izlazak je poslijednji i cijena je 100 HRK, ali nakon eventualnog ne položenog ispita polaznik nema više pravo izlaska, i samim time ne stječe pravo dobivanja diplome i završetka specijalizacije i usavršavanja.
PODUKE/COURSES
1. Osnove poduke (basic course) 08 sati : 1200,00 kn + pdv
– oprema u baru, načini izrade koktela (6 metoda), priprema za rad, izrada koktela TOP 15.
2. Napredni stupanj poduke (advanced course) 21 sat : 1800,00 kn + pdv (tri dana)
Stavka 1 + podjela koktela i njihova izrada, precizno ulijevanje u čaše, osnova nauke o pićima, top kokteli.
3. Profesionalni stupanj poduke (Professional course) 42 sata : 2800,00 kn + pdv (7 dana)
Stavke pod 1 i 2 + osnove working flaira,mixologija,org.rada u baru, dekoracije, kodeks ponašanja i usluga u baru.
4. Mixologyst Bartender 120 sati : 4500,00 kn + pdv (1 mjesec) Nastava u Zagrebu
Stavke pod 1,2,3 + specijalan tečaj miksologije, izrada unikatnih koktela, molekularna miksologijua
5. Flair Bartender 120 sati : 4500,00 kn + pdv (2 mjeseca)Nastava u Zagrebu
– specijalan tečaj atraktivnosti izrade koktela, žongliranje, flair, fire i neon show
6. *MixyFlair Bartender 11 Modula /više od 120 sati : 7500,00 kn + pdv (max 6 mjeseci ili 2 semestra )Nastava u Zagrebu
– ovaj tečaj uključuje naveden tečaj (4 ) – tečaj za profesionalnog bartendera i ima poseban dodatni program opisan niže u tekstu.(Moduli)
7. Voditelj Bara (Bar Manager) 45 sati: 6500,00 kn + pdv (10 dana)Nastava u Zagrebu
– specijalan tečaj prilagođen voditeljima barova koji uključuje edukaciju menadžmenta ljudi, nabave, prodaje i marketinga te kontrolinga u baru i iskoristivosti prostora i vremena.
Uključuje i stavke pod 1,2,3.
MIXYFLAIR STYLE MODULI : BROJ SATI:
1. SVJETSKI VISKIJI – 12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn ………………………………………………………… 10
(Škotski, Irski, Američki, Kanadski, Japanski, Indijski, blind tasting, serving, proizvodnja,dozrijevanje, kokteli, konzumiranje)
2. RUM -12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn……………………………………………………………………… 10
(Svjetski rumovi s 4 različita načina proizvodnje, blind tasting, dozrijevanje, specifičnosti, serving, kokteli sa rumom)
3. VODKA & GIN – 12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn …………………………………………………………….. 10
(Blind tasting, proces proizvodnje po sirovinama, kokteli, povijest, serving)
4. LIKERI, BITTERI, PUREE, SIRUPI – 12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn ……………………………………………………. 07
(Proces proizvodnje, povijest, tr,kokteli i serving)
5. POURING – PRECIZNO ULIJEVANJE – 12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn……………………………………………………… 07
( free pour sa desnom, lijevom i dvije ruke, , uporaba mjerice(jigger), free pour + tin, throwing)
6. COGNAC & TEQUILA & MEZCAL – 12 h ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn…………………………………………………………. 10
(blind tasting, povijest, proizvodnja, dozrijevanje, kokteli, serving)
7. KOKTELI & METODE RADA – 18 h ( 6 x 3 sata) Cijena Modula 2800,00 kn …………………………………………………………… 20
(Izrada 20 svjetskih klasika, 45 metoda rada, izrada unikata, sljubljivanje hrane i koktela)
8. POSLOVNA KULTURA I KOMUNICIRANJE (KODEKS)
+ ODG.KONZUMIRANJE ALKOHOLA – 6 h ( 2 x 3 sata) Cijena Modula 800,00 kn …………………………………………………………… 20
(Kontraindikacije pri davanju usluga, rad u timu, međuljudski odnosi i komunikacija itd.)
ALKOHOLA …………………………………………………………………………………………………………………… 07
(Kontraindikacije pri davanju usluga, rad u timu, međuljudski odnosi i komunikacija itd.)
9. OPREMA I PRIPREMA ZA RAD – 09 sati ( 3 x 3 sata) Cijena Modula 1200,00 kn ………………………………………………………. 07
(Upoznavanje s priborom za izradu koktela, čaše u baru, strojevi i el. priključci za rad,premixi, postavljanje koktel stanice, funkcionalnost bara, priprema za catering & party itd.)
10. WORKING FLAIR – 12 sati ( 4 x 3 sata) Cijena Modula 1800,00 kn ……………………………………………………………….. 20
(atraktivan način rada s punim bocama i shakerom, točnost i brzina izrade koktela)
11. EXHIBITION FLAIR BASIC …………………………………………………………………………………………………… 20
(Osnove flaira, boca + shaker, flipovi, reversi, itd.)
12. EXHIBITION ADVANCED FLAIR – OPTIONAL …………………………………………………………………………………….. 40
(U suradnji s Fair Flair teamom i voditeljem Denisom Memedovskim svakom polazniku omogućeno je dodatno usavršavanje po promo cijeni koja nije uključena u ovaj tečaj) Održavanje nastave za Osnove, Napredni i Profesionalni stupanj poduke moguć je bilo gdje u RH: dolazimo k vama, u Vaš hotel, restoran, bar, dok se nastava za ostale programe održava isključivo u Zagrebu. U cijene su uračunata sva pića za izradu koktela, pića za ‘blind tasting’, oprema i sitni inventar, te produkcijski materijali (skripte, diplome, tasting mats, i slično). Plaćanje je moguće izvršiti u najviše dvije rate u roku od tri (3) mjeseca. Prva rata je na dan dolaska na prvi sat.
S poštovanjem,
Vjenceslav Madić Kishoni
Founder & CEO
Petra Grgeca 4, Zagreb 10000
mob: +385 99 802 2236
e-mail: info@mixyflairstyle.com
web: www.mixyflairstyle.com